justindbnoveller

Alla inlägg under mars 2012

Av Felicia - 31 mars 2012 19:30

  Och sedan slog det henne, Rick skulle ju iväg på affärsresa från idag till på onsdag. Hon log för sig själv samtidigt som hon styrde stegen mot busshållplatsen. Och medan hon väntade på bussen knappade hon in ett sms till Justin där det stod du kan nog hämta mig hemma hos mig ist ;) men efter att hon skickat det kom hon på att han inte hade en aning om var hon bodde, så hon skrev det i ett annat sms istället.


  En kvart senare stannade bussen till intill busshållplatsen. Hon steg på och drog sitt busskort. Det pep till och hon gick längre bak i bussen. Den var bara halvfull, men det fanns inget ledigt tvåsitts-säte, då nästan alla satt en för sig. Hon kunde ju sätta sig brevid den där killen, som hon kände igen från skolan, eller brevid det där fullot som hade spridit ut sig längst bak i bussen, men hon satte sig brevid en gravid kvinna som såg väldigt stressad ut istället.

  "Hej" sa hon snabbt till kvinnan när hon sattesig ner, så hon i alla fall visste att hon var där, då hon hela tiden kollade ut genom fönstret. "Hej" sa kvinnan snabbt tillbaka utan att kolla bort från fönstret. Herregud, vad är det som är så jävla intressant egentligen?? Tänkte hon och kollade ut genom fönstret. 

  Där såg hon någon kille med huvagå över gatan. Han var stor, svart och sågväldigt gänglig ut. Kan det vara en kändis?? Tänkte hon och makade en bit närmare fönstret, vilket faktiskt fick kvinnan att vända huvudet mot henne."Oj, förlåt" sa hon snabbt me dkvinnan skakade bara på huvudet. "Nejnej, det är okej.. Det är Usher det där förresten" sa hon och nickade mot mannen på övergångsstället. "Åh, tack, såg inte det" sa hon och kvinnan log milt åt henne. "Jolene förresten" sa kvinnan och sträckte fram handen. "Cassie" sa hon tillbaka men kunde inte längre hålla tankarna borta från det hon hört vid Ricardos lägenhet. Jolene var alldeles för likt Jolena alltså...

  Kvinnan kollade återigen ut genom fönstret, men då bussen nu börjatröra sig, och Usher redan gått över övergångsstället var det enda man kunde se ett stort virrvarr av människor. 

  En kvart senare steg hon av bussen igen. Hon började genast gå i riktning mot sitt hus, och la genast märke till att kvinnan gick åt andra hållet. Hon gick längs med gatan ett tag tills jag kom fram till mitt hyreslägenhetshus, och hon klev in i hallen. Hon åkte upp till sin våning, låste upp sin dörr och klev sedan in i sin hall. Hon stod där tyst ett tag, för att försäkra mig om att ingen var hemma, men fem minuter senare klavade hon bort till sitt rum på andra sidan lägenheten. Hon drog av mig kläderna hon hade på sig, och tog på sig ett par shorts och en randig tröja, med spets på baksidan.

 

  Kvart i sju ringde det på dörren och hon sprang för att öppna. Där stod Justin i mjukisbyxor, tjocktröja och ett stort flin på läpparna. "Mjukiskläder" sa hon och konstateradedet uppenbara. "Tycker det är bekvämast så, men jag ser att jag är den enda som tucker så.." sa han och kollade ner på hennes klädsel, men hon gav honom bara en självsäker blick innan hon stängde och låste dörren bakom sig. "Nu drar vi!!" sa hon sedan och hoppade in på passagerarsidan.

  Det visade sig att det inte alls var långt till Chaz från hennes hus. Det tog bara cirka fem minuter, och sedan stod dem inne i Chazs hall och torkade av skorna på välkomstmattan, sedan steg dem in i huset och vidare in i tv-rummet, där han hade dukat upp med chips, godis, popcoeroch massa olika läsker. Hon kunde bland annat konstantera att det fanns med en hello kitty läsk med hallonsmak. MEn precis då Justin skulle snappa åt sig en godisbit kom Nolan in i rummet och drog med dem in i köket, där det fanns mängder av Tacos. Hur mycket åt dem här killarna egentligen??


Blev inte så långt idag..

Hoppas det räcker, kmr ha

svårt att hinna med imorgon också,

mycket som kmr hända då¨, men ska försöka

klämma in ett kapitel ändå.. Ha det!! Glöm nt

Earth Hour sen!!

 

Av Felicia - 31 mars 2012 19:00

Glömde skriva igår hehe... var hos en kompis, och sov sedan över där, sedan var jag med en annan kompis på bio och såg the hunger gamesprecis, den ä faktiskt riktigt bra!! Åt precis nu och börjat skriva nu innan jag sticker iväg till min bf för attha lördagsmys där!! Ska skynda mig!!

Av Felicia - 29 mars 2012 11:45

  "Vi kan la va här??" sa Ryan och kollade hoppfullt på sin vän. Chaz ryckte på axlarna och signalerade därmed ett okej. Justin nickade sakta och började sedan skratta. "Du kan ALDRIG gissa vemvi bjudit in!" sa han och flinade stort. "Det var faktiskt du som bjöd in henne" Lade Ryan till och Chaz ögon var nära på att poppa ut."Bjöd du in Cassie?? Coooolt" sa han ohc flinade. "Hur visste du??" frågade han förbryllat och kollade surt på Ryan. "Berättade du??" sa han medöverdrivet barnslig ton och gjorde puppyface till honom. "Hur skulle jag kunna ha gjort det?? Du har ju varit med mig ända sedan jag fick reda på det juu!!" sa Ryan skrattandes och Chaz kollade på dem. "Är jag inte smart nog att gissa rätt eller??" sa han ohc snyftade till på låtsas. Justin skrattade till. "Nej." sa han sedan och la armarna i kors över bröstet och kollade upp i taket, precis som en femåring som inte vill hoppa in i dushen.


  Cassie tog upp telefonen som darrade i hennes ficka precis som hon skulle gå in i byggnaden Ricardos lägenhet låg i. Hon kollade på skärmen. Justin stod det och hon svarade och tryckte telefonen mot örat. "Cassie" sa hon och hörde genast hur några andra pratade i bakgrunden i andra linjen. "Heydet är Justin, jo om d fortfarande vill komma ikväll så är vi hos Chaz klockan sju" rabblade han snabbt fram. "Och var bor Chaz då??" frågade hon och tog handen för pannan, hon har alltid varit skitdålig på att hitta till nya ställen. "Jag kan hämta dig på vägen dit om du vill" sa han och hon var nära på att säga ja, då hon kom på att han inte kunde hämta hemma, så var skulle han hämta henne?? Och vad skulle hon säga om han frågade varför han inte kunde hämta henne hemma??

  "Var är du nu förresten??" frågade han när han inte fick något svar på den tidigare frågan. "Utanför Ricardos hus" sa hon. och Justin fortsatte. "Okej, men om du säger var han bor kan jag ju hämta dig utanför honom sen? Så slipper du gå hem emellan menar jag?? Var bor han??" Wow, det var som om han kunde läsa tankar eller något.

  "Han bor brevid den där nya New Yorker-butiken mitt i stan typ, du kan hämta mig där om det går bra" sa hon och kände sig himla lättad. "Ah okej, jag hämtar dig typ kvart i då, ses" dem la på och Cassie fortsatte in i huset. Hon tog trapporna upp till hans lägenhet. 

  Men innan hon kommit in i lägenheten, och med handen på handtaget hörde hon höga dunkanden och stönanden från insidan av lägenheten och den första tanken som slog henne var Ricardo och hans flickvän. Men då kom hon att tänka på en sak, var var Jolena i så fall?? Hon bestämmde sig för att ringa henne, men när första signalen i luren kom, hördes även Britney Spears "Hold it against me" inifrån lägenheten. Chockad tryckte hon på röd lur och tog bort telefonen från örat. Om Jolena var inne i lägenheten måste det ju betyda att det var.. Cassie fick kväljningar och sjönk ner mot väggen. Va fan?? Vad var det med henne? Hade hon skolkat från skolan för att passa på när hans flickvän var på jobbet?? Det lät lite som henne, men hon ville inte inse det. 

  Hon reste sig upp när hon hörde steg mot andra sidan av lägenheten, där hon hört att mobilen hade ringt. Hon rusade allt vad hon hade nerför trappen, för hon visste att om Jolena skulle se att det var hon som ringt, skulle honringa tillbaka, och det skulle inte se bra ut om hon hörde Cassies ringsignal tjuta ute i trapphuset. Det skulle vara katastrof rent ut sagt. Hon slog upp portdörren och hann precis höra hur telefonen började darra i fickan, för att bara en sekund senare börja spela hennes ringsingnal, more than this med One Direction.

  "Cassie här, var fan är du Jo?" sa hon och använde det smeknamn Ricardo hade börjat använda på henne när han träffat henne. Hon hatade egentligen det smeknamnet, men Jolena älskadedet, just för att Ricardo kommit på det. Det enda jag kunde tänka på var juice. Jo juice, dem där outspädda juicerna i små paket ni vet??  

  "Du kommer aldrig tro mig nu, men jag är hon Ricardo, och gissa vad vi precis gjort?" sa hon sprudlandes och Cassie kunde nästan se hur hon hoppade upp och ner av glädje. "Jag vill inte veta" sa hon, då hon antog att hon då skulle få veta massa - enligt henne - "smaskiga" detaljer. Hon rös och hörde hur Jolena blev allt ledsnare i andra sidan luren. "V-v-vadå?? Älskar du inte mig längre??" sa hon och darrade lite på rösten. Visst, Jolena hade förändrats. Mycket, och drastiskt, men innerst innne, visste hon att hon ändå var Jollie (Smeknamnet Cassie använt på henne innan dem träffat Ricardo) innerst inne i sitt hjärta, och trots alla problem, hade dem faktiskt gått igenom rejält mycket saker tillsammans. 

  "Självklart älskar jag dig Jolena, men jag vill faktiskt inte veta vad du och Ricardo håller på med när jag är med" sa hon lugnt och Jolena återhämtade si igen. "Bra, för jag älskar dig också gumman" svarade hon snabbt, innnan ett trånande rop från Ricardo hördes i bakgrunden och hon lade på. Inte ens ett hejdå hade hon fått. Och inte hade hon någonstans att vara dem närmaste timmarna heller. Klockan var bara fyra, vilket innerbar att Justin inte ksulle hämta henne förrn om tre timmar. Hon hade inga pengar med sig att shppa för, och att fönstershoppa hade hon ingen lust med idag. Hon hade heller inga pengar för att äta någonstans. Och hem vågade hon sig verkligen inte, då hon visste att Rick skulle vara där.

  Och sedan slog det henne, Rick skulle ju iväg på affärsresa från idag till på onsdag. Hon log för sig själv samtidigt som hon styrde stegen mot busshållplatsen. Och medan hon väntade på bussen knappade hon in ett sms till Justin där det stod du kan nog hämta mig hemma hos mig ist ;) men efter att hon skickat det kom hon på att han inte hade en aning om var hon bodde, så hon skrev det i ett annat sms istället.

  

inte sådär jättelångt, men

tror det kmr ett senare också :D

Mår bättre idag, så känner faktiskt

för att skriva igen!!! Roligare

kapitel coming up!!

Av Felicia - 28 mars 2012 10:03

här har ni boyfriendlåten så länge!! Hittade den nt på youtube igår?!? Haha, men hittade den iaf på den där andra sidan.. men aja.. Här kmr den iaf!!

Av Felicia - 28 mars 2012 10:00

"Kunde alla komma ikväll eller??" frågade Ryan sedan och leended ersattes av ett hårt streck. "Jaa, typ.." sa han och Ryan kollade oförståendes på honom. "Vad menar du??" fråagde han och la huvudet på sne. "Jag bjöd in Cassie också" sa han och Ryan nickade. "Okej" sa han sedan och klappade honom på axeln och han kollade på Ryan. "Så det är okej??" "Självklart, hon e faktiskt riktigt schysst när hon e nykter o så" sa han och Justin började småskratta, medans dom gick ner till köket,som luktade spagetti med köttfärssås då Diane lagade mat..


  "Så varförvar du så elak mot henne i lördags??" frågade Justin medans dem närmade sig köket och Ryan kollade skenerat ner i marken. "O00ooO0o00o, någon är lite förtjust i en viss tjej kanske!!" sa han och kollade retsamt på sin vän. "Kanske, jag vet faktiskt inte" sa Ryan och han bestämde sig för att inte berätta att hon varit här. Det var ju inget mellan dem eller så, men han ville inte att Ryan skulle få för sig något, så som han brukade göra.

  "Där kommer ni ju!!" utbrast Diane när killarna visade sig i dörröppningen, och hon proppade genast deras famnar fulla med glas, tallrikar och estick, och beodrade dem att duka utomhus.

  När dem väl satt ner, och även Bruce hade kommit tillbaka från affären där han köpt jordgubbar och grädde till efterrätten, frågade Diane var dem skulle vara någonstans ikväll. Han kollade på Ryan som för att hitta ett svar på den frågan, men Ryan såg lika ovetandes ut som han själv. Bruce skrattade till. "Det verkar inte som om det vet det själva än" sa han och skrockade vidare. Lika glad som vanligt. Diande kollade lite lurt på dem, precis som om dem hade något i görningen, men högg sedan in på sin pasta, och sa sedan hr god den var, trots att hon själv gjort den,och den goda stämningen fanns som vanligt vid bordet på deras baksida.


Vilket var helt annat än var den var hos Cassie. Hon hade precis slutat skolan, och hade precis lämnat skolans område när Ricks Wolksvagen körde in brevid henne och rutan rullade ner. "Hoppa in!!" Snäste Rick och Cassie skakade skärrat på huvudet. "Vadå nej!? Du ska fan in i bilen!!" skrek han då,och var tvungen att kolla runt bilen, så att ingen annan hörde, eller att någon märkte att det var han.

  Cassie började förtvivlat springa, men Rick följde henne med bilen. Det fanns en gränd längre fram, och hon visste att den ledde ut på nästa gata, en gågata där Rick inte skulle kunna komma in med bilen, men precis då hon svängde in på gränden hörde hon hur en bildörr slog igen och steg bakom henne. Rick hade till hennes fasa gått ur bilen, och jagade henne nu till fots. Hon, som - på grund av rökningen och ingen träning - inte alls hade bra kondition sprang inte så snabbt och snartbörjade hon flåsa tungt.

  Hon sprang genom gränden, ut på gågatan, och fortsatte sedan till den stora vägen, där bara få bilar körde för att det var en lång omväg, då det fanns en snabbare väg in långt bort. Cassie slängde hela tiden blickar bakåt. Men hon kunde inte längre se Rick. Eftersom hon var rädd att han hämtat bilen när han sett att hon var på väg ut på vägen igen gömde hon sig bakom en buske brevid vägen.

  Och som hon förväntat sig kom Rck körandes med sin bil på vägen, men då han inte såg henne, vände han snart om och körde tillbaka samma väg som ha kommit.

  Av rädsla av atthan skulle komma körandes tillbaka låg hon kvar i busken i ytterligare tjgo minuter, innan hon vågade resa sig upp och gå över vägen och mot bussen, som förlänge sedan hade åkt iväg. Hon räknade snabbt ut att nästabuss skulle komma om en kvart, oc då var det lika bra att gå till Ricardo, det var också mindre chans att Rick skulle hitta henne om hon var i ständig rörelse i den hyffsat stora staden. 


  Efter att både pastan och jordgubbarna var slut gick killarna ut till hallen och sedan vidare ut genom dörren. Dem skulle över till Chaz för att kolla var dem skulle vara ikväll och hur dem skulle göra med mera. 

  Dem kom fram hyffsat snabbt och gick in i hallen. Chaz kom nerdunstandes i trappan och vinkade åt dem att komma upp på hans rum. "Så vem ska vi va hos då??" frågade Chaz när han satt sig ner i sin säng. Eller ja, man kanske ska kalla det för slängt sig ner, då han nu halvlåg i sängen. 

  "Vi kan la va här??" sa Ryan och kollade hoppfullt på sin vän. Chaz ryckte på axlarna och signalerade därmed ett okej. Justin nickade sakta och började sedan skratta. "Du kan ALDRIG gissa vemvi bjudit in!" sa han och flinade stort. "Det var faktiskt du som bjöd in henne" Lade Ryan till och Chaz ögon var nära på att poppa ut. "Bjöd du in Cassie?? Coooolt" sa han ohc flinade. "Hur visste du??" frågade han förbryllat och kollade surt på Ryan. "Berättade du??" sa han medöverdrivet barnslig ton och gjorde puppyface till honom. "Hur skulle jag kunna ha gjort det?? Du har ju varit med mig ända sedan jag fick reda på det juu!!" sa Ryan skrattandes och Chaz kollade på dem. "Är jag inte smart nog att gissa rätt eller??" sa han ohc snyftade till på låtsas. Justin skrattade till. "Nej." sa han sedan och la armarna i kors över bröstet och kollade upp i taket, precis som en femåring som inte vill hoppa in i dushen.


Kanske inte blev så lång

som jag hoppats, men nu 

fickni iaf en hyffsat lång

del :D kmr kanske en till del sen..

 

Av Felicia - 28 mars 2012 09:00

Börjar skriva på nästa del nu.. Har haft otroligt många besökare, trots helusel uppdatering!! :D Haha, ska försöka få ihop jättelånga nu bara för det!!! ;D Ska sitta och - som sagt - ska skriva så långt jag kan och orkar, vilket jag tror blir en väldgt långt kapitel (om man jämnför med senaste kapitlen) Ha det så länge!!!

  Är fortfarande sjuk btw ''/

Av Felicia - 27 mars 2012 11:45

"Hon har engelska i sal 213" sa killen och Justin kollade förvirrat på honom. Killen suckade och reste sig upp. "Följ mig, jag visar dig vägen" sa killen och Justin log tacksamt mot honom. Dem gick igenom massvis med korridorer, och förbi massvis med förvånade ansikten. Killen stannade framför en dörr med nummrena 213 tryckt på dörren. Killen började gå bort,men han bad honom be Cassie komma ut också. Killen suckade tungt, men knackade sedan på klassrumsdörren.


  Alla kollade upp från sina engelskaböcker när det knackade på dörren in till klassrummet, och när den snygga killen från expeditionen tittade in i klassrummet undrade alla vad det var han ville. Han harklade sig lätt. "Cassie, du har någon som vill träffa dig". Hon nickade lätt i tron på att det var antingen Jolena eller Ricardo, eller i värsta fall Rick.

  Hon reste sig från sin bänk och gick mot den tjocka trädörren som ledde ut till korridoren. killen från expeditionen - som nästan ingen visste vad han hette - flyttade sig ur vägen för mig, och började sedan gå tillbaka till expeditionen. Hon slutade andas i några sekunder när hon såg vem som stod där. Justin. 

  "Hej.." böjade han och Cassie började sakta att andas igen. "Du glömde sin jeansjacka, ville bara lämna tillbaka den" sa han och räckte fram jackan. Hon log tacksamt mot honom, då det var hennes absoluta favoritjacka. "Tack" mumlade hon fram och nickade långsamt. Tystnaden mellan dem var olidlig, och hon måste in till lektionen igen. "Jag måste in på lektion igen" sa hon och backade mot dörren. "Ah, jag fattar, men ska typ ha filmkväll med ett par polare ikväll, vill du komma kanske?" frågade han och chockade därmed Cassie väldigt mycket.

  "Ehmm, visst" sa hon och log ett osäkert leende samtidigt som hon kollade ner i golvet. Varför hade han frågat henne egentligen?? Hon var ju bara en tjej som tog droger och låg runt för honom ju??

 

  Justin nickade och började också han backa bakåt, mot utgången då. "Jag ringer dig senare då" sa han och hon gick in i sitt klassrum igen. Han svalde hårt. Varför hade han bjudit med henne egentligen?? Tänk om allt skulle gå helt knasigt?? Aja, kanske skulle dem faktiskt bli bra vänner tillslut, vilket dem båda långt inom sig faktiskt önskade.

  Han slängde sig ner i sin smala säng när han kom hem igen. Han hade händerna under huvudet och kollade rätt upp i taket. "Eyy, vad håller du på med??" hörde han Ryan säga när han kom in i hans lilla rum och ett leende spred sig på hans läppar. "Tänker" svarade han och fick genast en konstig blick från Ryan, som teatriskt (??) började backa mot dörren igen samtidigt som han sa "Okej" och drog ut på oet. Justin skrattade till och boxade till honom löst på armen efter att ha rest sig upp från sängen. 

  "Kunde alla komma ikväll eller??" frågade Ryan sedan och leended ersattes av ett hårt streck. "Jaa, typ.." sa han och Ryan kollade oförståendes på honom. "Vad menar du??" fråagde han och la huvudet på sne. "Jag bjöd in Cassie också" sa han och Ryan nickade. "Okej" sa han sedan och klappade honom på axeln och han kollade på Ryan. "Så det är okej??" "Självklart, hon e faktiskt riktigt schysst när hon e nykter o så" sa han och Justin började småskratta, medans dom gick ner till köket,som luktade spagetti med köttfärssås då Diane lagade mat..


Förlåt för tråkig och blablabla...

är fortfarande sjuk, menlovar

att det ska bli bättre uppdatering

(och längre delar) när jag är frisk

igen, och då det inte var ngt allvarligt

kmr jag vara frisk till slutet av veckan 

tror jag :) Tack för allt!!!

Bilden ska egentligen röra på sig, vet nt vrf

den inte gör det -.-' typ dåligt internet??

 

Av Felicia - 26 mars 2012 20:44

Har en ny design nu ju.. Lägger ut en bild på det imorgon elr ngt, orkar nt nu..

I'd die for you, if I weren't already dead

 

 

Update


BLOGGEN UPPHÖRT kl 18:28 27/7 - 2012

Categories





Bloglovin'

     

Archive

  

  

 

  

Search

Blogs By Me




BlogKeen

 

Links




 



Spinning Floating Heart Pointer

Ovido - Quiz & Flashcards