justindbnoveller

Alla inlägg under april 2012

Av Felicia - 30 april 2012 18:00

  Han drog henne intill sig, och pussade henne på hjässan, innan han lade ner sin kind på hennes huvud. "Hon åker hem imorgon bitti" Patties hårda röst bröt genom luften, och hon kände hur en ensam tår rann nerför hennes kind. Trots att hon inte visste vad det var mellan hon själv och Justin, gjorde det ont i hennes hjärta när hon tänkte på att lämna honom..


*


  "Nej, det gör hon inte alls!" sa Justin bestämt tillbaka, och hon kunde känna att han höll om henne hårdare. Pattie fnös. "Vadå, precis som om du skulle bry dig Justin.. Hon betyder ingenting för dig ändå, det är ju inte precis som om ni är tillsammans" sa Pattie, och log överlägset.


  "Nej, men det betyder inte att jag inte vill att vi blir det" svarade Justin tillbaka, och drog ut henne ur rummet, vilket betydde att dem var tvungna att knö sig förbi Pattie på vägen ut. "Och var tror ni att ni ska?" väste PAttie och lade armarna i kors över bröstet.


  "Bort" svarade Justin snabbt, och dem sprang nerför trappan. Hon följde helt enkelt bara efetr Justin, när han satte sig i bilen. Pannan var rynkad, och han såg chockad ut. Hon lade sin hand över hans på växelspaken, och han la i backen. Sedna backade han ut från uppfarten, och när dem körde iväg, såg dem Patties ynkliga ansikte sticka ut fårn hans sovrumsfönster.


  "Var är vi på väg?"  frågade hon, och Justins bistra min mjuknade upp lite. "Till ett hotell" svarade han, och vred lite på huvudet fär att kunna le mot henne. "Hur är det med armen?" frågade han, och syftade på hennes fortfarande bandagerade arm. Hon ryckte på axlarna. "sådär, din hand då?" frågade hon, och han kollade ner på sin högerhand, som fortfarande blödde lite. "Kunde varit bättre" medgav han, och hon log svagt åt honom.


  Han svängde in på parkering till ett femstjärnigt hotell, som såg ut att vara svindyrt. "ehmm.. verkligen?" sa hon tveksamt och han nickade uppstelt. Han stängde av bilen, öppnade dörren och klev ur. Sedan gick han runt bilen, och öppnade dörren åt henne. Hon log generat och klev ut hon med.


  "Kom" sa Justin och sträckte ut handen mot henne. Hon kollade runtomkring sig. Det var mycket folk runt omkring dem. Vad tänkte han på egentligen?? Han såg att hon tvekade, och gick en halvmeter till mot henne, för att kunna ta hennes hand, och sedan fortsätta gå mot hotellet. Hon såg hur folk stannade och pekade på dem. Herregud, vad dem måste tro. Justin Beiebr och en tjej checkar in på ett hotell på kvällen. herregud, det skulle se bra ut på framsidan av en skvallerblaska.


*


  "Pattie" Patties röst hördes i andra änden, och hon svalde nervöst. "Är Cassie där med dig?" frågade hon, och hon hörde hur Pattie funderade. "Vem är det här?" frågade Pattie istället, och hon suckade. "Cassies mamma, Carina"svarade hon och hon hörde hur Pattie svalde i andra änden. "Hon och Justin VAR här, men dem stack iväg för kanske en timme sedan. Vi bråkade och jag vet inte vart dem har tagit vägen. Jag är så himloa orolig för honom". Carina lade märke till att hon sa honom och inte dem. "Du gillar inte Cassie eller hur?" frågade hon, och Pattie avr snabb med att svara. "Usch nej, du måste ha varit en usel mor, för så mycket skit som hon håller på med, det är helt ofattbart!" sedan började det pipa i luren. Pattie hade lagt på. Jaha. Så nu visste hon att Cassie var i Atlanta, att Pattie inte gillade Cassie, eller hon själv, och att Cassie hade rymt med Justins från hans hem, och nu hade hon ingen aning om vart dem två tagit vägen.


  Hon slog upp sin lilla laptop, och gick ut på internet. Hon var säker på att om någon hade sett Justin, skulle det stå någonstans. Hon googlade på Justin Bieber och Cassie Miller. Och det hon hittade var inte det hon väntat sig..


Vad hittar hon?? ;o

vet att jag lovade en lång

idag, men hinner inte..

det är ju valborg och allt, så

sticker ut och festar med ett

par kompisar sen.. Men nu,

middag!! KOMMENTERA!1

 

Av Felicia - 29 april 2012 18:00

  Han slet sig från henne ettslag för att kolla djupt in i hennes ögon. För att förstå vad som egentligen rösrde sig i hennes huvud. Hon var som vanligt omöjlig att tyda, och han visste aldrig riktigt vad hon ville. En sak som irriterade honom något enormt, men som han definitivt kunde leva med, om han om så bara för en sekund fick ha hennes läppar mot sina egna.  


*


  "Gjorde jag något fel?" flämtade hon till och Justin skrattade lågt, innan han skakade på huvudet. "Nejdå" sa han, och gnuggade sin näsa mot hennes. Hon log milt. "Så var sover jag?" frågade hon, och bet sig löst i läppen. "Här" sa Justin självsäkert och klappade på sängen. Hon log stort, och reste sig sedan upp. "Var ska du?" frågade Jsutin förtvivlat och hon log. "Pattie kanske behöver hjälp med att duka" sa hon och han suckade. "Kom" sa hon och drog upp honom ur sängen. Han följde bittert med henne.


  "Kan vi hjälpa till med något?" frågade hon när dem kommit fram till köket, och Pattie ryckte till. "Nej, det behövs inte" mumlade hon, och fortsatte att koncentrerat skära en morot. "Vi kan duka" sa Justin och ett leende prydde hans ansikte. "Nejnej, det behöövs inte" svarade Pattie och kastade en blick över axlen. "Vi insisterar" sa hon och log svagt.


  Pattie suckade, innan hon svarade med ett "okej" och hon och Justin började duka ute på deras uteplats, som förresten var helt enorm. Pattie kom ut till uteplatsen, och kollade med avskum i blicken på Cassie, men tydligen märkte inte Justin det, då han bara kommenterade hur hungrig han var, och hur gott det skulle bli med mat.


  "Vad är det för något?" frågade Justin, och ställde sig upp för att kunna se vad det var Pattie höll i. "Gryta" sa hon och fyrade av ett stort leende mot Justin, som sedan bleknade när hennes blick kom till henne igen. Hon ställde ner grytan på bordet, och hon kollade på maten. Hon hade aldrig gillat gryta, men lastade ändå upp lite på sin tallrik för att verka hövlig.


  Hon petade runt maten på sin tallrik, och tog en tugga då och då. "Vad det inte gott?" frågade Justin och kollade försärat på hennes fortfarande fulla tallrik, och sedan på sin egna tallrik, som inte hade ett spår efter grytan kvar på sig.


  "Jag har aldrig riktigt gillat grytor" sa hon och drog på munnen. Justin räckte sig efter hennes tallrik och hon kollade chockat på honom. "Vad håller du på med?" frågade PAttie och kollade surt - och strängt - på Justin, som nu hade börjat skrapa av hennes mat på hans egna tallrik.


  "Man ska inte slösa mat, så jag äter upp hennes också" sa han, och hon började skratta. Men precis som han skulle stoppa in en tugga i munnen, slet PAttie gaffeln ut handen på honom "Vad håller du på med?" frågade han förvirrat och kollade upp på sin mamma, och likaså gjorde hon själv. "Du äter ingenting som den där har ätit" sa PAttie och pekade på henne. "Hon kan ha smugglat ner droger i den, eller kanske nu är drogpåverkat, och så åfår du hennes saliv i munnen, och så bli ju du också det!!" fortsatte PAttie, och Jutsin kollade surt på henne. 


  "Vad fan mamma?! Vad tror du om henne egentligen?? Hon har fan haft det förjävligt i hela sitt liv, och så kommer du och hackar ner på henne ännu mer, efter att hennes bästa vän precis dött?! Vad är du för människa egentligen!!" skrek han, och grabbade tag om hennes halndled, innan han hastiskt reste sig upp så att stolen välte, och sedan drog han med henne in, och sedan upp på hans rum.


  "Fan!!" skrek han, och baknkade handen i väggen så hårt han kunde. "Vad gör du?" frågade hon och kom fram till honom. Hans hand hade börjat blöda, och hon blåste på den. "Vad var det bra för?" frågade hon, och han lade ena armen om henne. "Hon fattar bara inte.." viskade han, och kollade ledsamt på henne. Hans hand far upp till hennes kind,och hon la sin hand över den. 


  Han drog sin andra hand genom sitt hår, och han såg helt uppriven ut. "Det gör inget" viskade hon, och han skakade nu upprört på huvudet. "Jo, jo Cassie, det gör visst något, du följde med mig för att komma bort från allt negativt, och så är det precis det du får här också.." han suckade, och hon skakade på huvudet. "Jag har i alla fall dig här" sa hon, och han log snett.


 



  Han drog henne intill sig, och pussade henne på hjässan, innan han lade ner sin kind på hennes huvud. "Hon åker hem imorgon bitti" PAtties hårda röst bröt genom luften, och hon kände hur en ensam tår rann nerför hennes kind. Trots att hon inte visste vad det var mellan hon själv och Justin, gjorde det ont i hennes hjärta när hon tänkte på att lämna honom..


Drama på hög nivå häe ju ;o

höhö, blev lite ändringar nu

än första gången, menmen..

om det inte blev bättre så

blev det iaf minst lika bra..

Har faktiskt lust att börja

skriva på nästa nu.. Men om 

jag nt orkar hinna klart, får ni

antagligen en xtra lång imorgon.

KOMMENTERA MERA!!!

'

Av Felicia - 29 april 2012 17:29

GAAAAH!!! Bli så J*vla arg nu alltså!!! Skulle PRECIS publicera delen, så stängs sidan ner av ngn anledning?!!? Aja, kan ta mer tid än beräknat, men börjar skriva nu igne iaf!! -.-' 

'

Av Felicia - 29 april 2012 16:02

Ni missade väl inte intervjun med Justin på tv4 nyhetsmorgon imorse?? Men om ni nu gjorde det, eller vill se det igen, kan ni kolla här: http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyhetsmorgon?title=tilde_de_paula_i_exklusiv_intervju_med_justin_bieber&videoid=2186791 


  Haha, hans min när hon berättar om manifestation alltså.. Så gullig!!

 


Börjar skriva på nästa kapitel nu!! Kommentera på förra kapitlet här under!!! |

                                                                                                                          |

                                                                                                                         v

Av Felicia - 28 april 2012 17:15

Dem gick tillbaka till dem andra, och Pattie såg anklagande på Cassie, och alla kunde märka att hon inte gillade henne längre. Han knuffade till henne i sidan, och hon kollade förvånat på honom, med en blick som sa vad gjorde du så för? Han kollade anklagande på henne, och dem börjadegå mot bilen. Dem satte sig enr, och Moshe körde dem mot Justins hem. Det var meningen att han bara skulle lämna sina saker och sedan följa med Scooter till studion, men han hade ingen lust att lämna Cassie ensam med Pattie, så han snackade sig ur det.


*


  Patties avskum speglade sig i hennes ögon där hon satt brevid henne i bilen, och Cassie rös till. Vad hade Justin sagt till hans mamma egentligen? Jo, hon är en så sjuhelsicke dålig människa, så du kan väl ta och hata henne redan nu, så blir det inte en så stor överraskning senare. Hon suckade, och skruvade nervöst på sig där hon satt


  Justin kollade bak på henne med en medlidsam blick, då han satt i framsätet. Hon var otroligt tacksam för att han inte skulle lämna henne ensam med Pattie. Hon smo alltid trott att hon ksulle vara en gullig, snäll kvinna som inte dömde någon för deras förflutna eller utseende, men tydligen var inte det fallet.


  Regnet öste ner utanför bilfönstret, och hon kollade ut. Atlanta var definitivt större än Stratford, och hon undrade hur någon någonsin kunde känna sig hemma här. Allting bestod av gråa byggnader som reste sig mot skyn. Precis ett sådant ställe hon som liten drömt om att bo i, men som hon nu hyste en stor avsky till, så Rick var från en sådan stad, och hon hade många gånger åkt dit med sin "familj" för att hälsa på Ricks släkt. Och alla verkade dem vara snälla, men hon visste att bakom den väl uppbyggda fasaden fanns det en dålig personlighet. Hon visste det, för alla var likadana.


  Bilen svängde upp på en uppfart, och ett palats till hus tornade upp sig i hennes synfält. Alla klev ur, och först trodde hon att det var ett skämt, dem kunde väl inte på allvar bo i ett så gigantiskt hus?? Sedan kom hon på vem hon faktiskt var hon. Familjen Bieber.


  Justin gick runt bilen, och öppnade dörren åt henne. "Imponerad?" frågade han, och hon stängde genast igen den halvöppna munnen, och rodnade, innan hon nickade. Han skrickade lågt, och hon klev ur bilen, och bak till bagaget för att hjälpa till med väskorna.


  "Vi tar hand om det" sa Moshe och Kenny, Justins andra livvakt kom gåendes från huset, och hon antog att det var han Moshe syftat på när han sagt vi. 


  Hon kände hur Justin tog tag i hennes hand, och han drog iväg henne mot huset. Hon skrattade lågt, och han började springa, och med hennes höga klackar var det jäkligt jobbigt att hänga med.


  "Redo för din Exklusiva rundtur i Biebers villa?" frågade Justin med allvarlig röst innan han öppnade dörren, ochhon nickade ivrigt och började åtreigen skratta. Han öppnade andan, och hon slutade tvärt att skratta. "Det är helt otroligt" fick hon fram. Om bara hallen såg ut såhär visste hon inte riktigt vad hon kunde vänta sig.


*


  "Och här är mitt sovrum" sa Jusitn och öppnade dörren til lett rum, som var större än hela Cassies lägenhet. En massiv säng stod i mitten av rummet, och på en anslagstavla hade han massa affischer på sig själv, "Haha, varför affischera?" frågade Cassie och kollade roat på honom. Han ryckte på axlarna. "Påminnelse om hur snygg jag är bara" sa han och flinade stort, och CAssie hoppade på honom. Hon satte sig upp på hans rygg, men istället för att slänga av henne direkt, sprang Jsutin fram till hans säng, vände sig om, och slängde sig ner i den, och landade på rygg, med Cassie under sig.


  "Gå av mig!!" skrattade Cassie fram och han skakade envist på huvudet. "Nepp, du kommer sitta fast där så länge du är här" sa hon, och hon kontrade snabbt med att säga "Så om jag bestämmer mig för att gå nu, så måste du släppa mig?? För då är jag ju inte här längre??" frågade hon och flinade klurigt. Han började kittla henne som hämd för att hon använt hans egna ord mot honom.


  "Jag tänkte beställa pizza vad vill ni.." PAttie dök upp i dörren, men när hon såg dem två i sängen tystnade hon tvärt. De thade nog sett ut som något helt annat för henne än det faktiskt var. "Vad vill du ha?" frågade han för att lätta på trycket, och han klev motvilligt av henne. "Jag vet inte.. Kebabpizza kanske" sa hon och ryckte på axlarna. "Jag tar samma" sa han, och Pattie försvann sin väg.


  "Det där måste ha sett fel ut" sa Cassie fnittrandes och gjorde det uppenbara ännu mer uppenbart, och han log stort. "Japp. Definitivt" sa han, och hon kollade sexigt på honom, på ett sätt hon aldrig gjort tidigare. Han tryckte sina läppar mot hennes för tredje gången, och passionen slog återigen emot honom när hon slängde sina armar runt honom.




  Han slet sig från henne ettslag för att kolla djupt in i hennes ögon. För att förstå vad som egentligen rösrde sig i hennes huvud. Hon var som vanligt omöjlig att tyda, och han visste aldrig riktigt vad hon ville. En sak som irriterade honom något enormt, men som han definitivt kunde leva med, om han om så bara för en sekund fick ha hennes läppar mot sina egna.  


Fick slita mig från amerikanaren

en stund för att skriva det här för

er.. Era kommentarer betyder så

sjukt mycket så ni förstår inte...

Fortsätt kommentera som ni gör,

om inte mer förstås!! :D

'

Av Felicia - 27 april 2012 21:15

Jo, anledningen till vrf detr inte kommit, och inte kmr ngn del idag är att vi fått besök... Från USA.. Min syrras killkompis faktiskt.. ^^ Höhö, så nu ska jag ta och fortsätta spionera på dem för han e sketasnygg!! ;o


Kapitel 43 två inlägg under!! Kommentera!!!

'

Av Felicia - 26 april 2012 21:44

Var bara tvungen att posta den här bilden..


  


 Och sedan dem här då .. ^^


   

Fast dem borde röra på sig oxå -.-' Vet nt om dem gör det för er, men för mig står dem helt still.. BLir så ibland faktiskt??



KAPITEL 43 UNDER!! KOMMENTERA!!

Av Felicia - 26 april 2012 17:00

Han hade blivit utnjyttjad av många under sin karriär. Folk som velat komma åt hans berömmelse, få sina femton minuter i strålkastarljuset. Och det hade dem självklart fått, då det oftast stod i massvis med tidningar om han sågs ute med någon ny tjej, men sedan Jasmine svikit honom, hade det bara blivit några enstaka dejter. Alla hade dem varit snygga. Men dem visade även hur mycket dem ville ha honom, fysiskt, och han hade fattat att det inte skulle funka från hela början. Men med Cassie var det annorlunda...


  "Justin, vi är framme". Han vaknade utav Cassies röst, och han öppnade ögonen. Han måste ha slumrat till. Han log mjukt på den nu leendes Cassie. Han såg även att hon torkat bort dem sista resterna utav sminket, som han inte lyckats få bort på parkeringen.


  "Vad är klockan?" frågade han, och hon ryckte på axlarna, innan hon tog upp sin lila handväska, och började gå bort mot planets utgång. Han torkade bort lite saliv i mungipan med baksidan utav ena handen, och följde sedan efter henne. Hon hade fortfarande bandage på ena armen, vilket ledde till att hon var tvungen att ställa ner väskan på marken, för att kunna leta efter sin mobil med den enda lediga handen.


*


  Justin skrockade lågt, och hon tittade upp på honom, innan hon himlade med ögonen. Sedan halade hon upp mobilen ur väskan, och la ner den i sin ena ficka. Han gick förbi henne, och tog upp hennes väska på vägen, och hon kollade frustrerat upp på honom. Hon reste sig upp, och gick ut ur planet, och bländades genast av alla blixtar från kamerorna alla höll upp.


  Hon höjde ena handen, och skyndade sig därifrån. Hon såg hela tiden Justins ryggtavla framför sig, och följde efter honom. Resten var mest som ett virrvarr av färger. Hon småsprang, och slutade efter ett tag att bländas av ljusen, och kunde nu uppfatta vad som hände runt omkring henne. Justin hade sprungit fram till sina fans för att skriva autografer.


  Hon såg Scooter och Pattie stå och vänta längre fram, men då dem aldrig träffat henne tidigare, och inte visste att Justin skulle ha med sig någon, viftade snabbt - men på något sätt väldigt vänligt - bort henne. Hon suckade, och gick och satte sig på en bänk.


  Efter ett tag, som känt så mycket längre än det egentligen var, kom Justin fram till henne, med Pattie, Scooter och Moshe i släptåg. "Mamma, Scooter, det här är Cassie, en nära vän till mig" sa hon, och hon reste sig upp, och skakade hand med dem båda. 


  Pattie såg otroligt glad ut, och hon undrade om det berodde på henne. "Ehmm, mamma, kan jag få prata med dig lite?" frågade Justin Pattie, och Pattie nickade glatt, och log stort. "Vi är strax tillbaka" Log Justin, och dem två gick längre bort.


*


  "Och, så dog hennes bästa vän av en överdos för några dagar sedan också.." sa han, och avslutade därmed den korta sammanfattningen om vem Cassie var, och Patties min hade gått från besviken över drogerna, till förvånad över dem sexuella övergreppen, och till sist medlidsam över hennes väns död. Men när hon skakat av sig den känslan, kom besvikelsen tillbaka, men det var tydligt att det den här gången inte handlade om Cassie, utan om han själv. Att han umgåtts med så dåliga peroner, och till råga på allt tog med henne hit!


  Dem gick tillbaka till dem andra, och Pattie såg anklagande på Cassie, och alla kunde märka att hon inte gillade henne längre. HAn knuffade till henne i sidan, och hon kollade förvånat på honom, med en blick som sa vad gjorde du så för? Han kollade anklagande på henne, och dem börjadegå mot bilen. Dem satte sig enr, och Moshe körde dem mot Justins hem. Det var meningen att han bara skulle lämna sina saker och sedan följa med Scooter till studion, men han hade ingen lust att lämna Cassie ensam med Pattie, så han snackade sig ur det.


Hittar typ inga bra

bilder till dem olika sakerna

nuförtiden.. Internet är bra

igen iaf.. Och tack för kommentarerna!

Fortsätt så!! Höhö, drr iväg nu.. Ses

imorgon!!

 

I'd die for you, if I weren't already dead

 

 

Update


BLOGGEN UPPHÖRT kl 18:28 27/7 - 2012

Categories





Bloglovin'

     

Archive

  

  

 

  

Search

Blogs By Me




BlogKeen

 

Links




 



Spinning Floating Heart Pointer

Skapa flashcards