justindbnoveller

Alla inlägg under mars 2012

Av Felicia - 21 mars 2012 15:45

  "Hur klarar du av det?? Folk som stirrar på dig hela tiden? Jag skulle aldrig klara av den uppmärksamheten." Sa hon och satte sig nervöst nerpå en köksstol. "Jag är van vid det antar jag" sa han och fyrade av ett bländande leende mot henne. Varför var alltid kändisars leenden så vita egentligen?? Hennes egna tänder var snarare åt det gula hållet, speciellt tängerna på den nedre raden.

  

  Det knackade på dörren och hon kollade misstänksamt på Justin. Hade han bjudit in någon annan??


  Justin log ursäktande mot henne innan han gick för att öppna dörren.

  "Eey, body!! Vad gör du här?" hörde hon hur han frågade någon och hon hörde hur en skrovlig röst svara. "Hörde att du var med den där Cassie häromdagen, du vet väl att hon typ är värsta slampan och tar droger och allt va??" hörde hon hur en tjejröst frågade och hon kunde känna hur tårarna brände under ögonlocken.

 

  Justin harklade sig nervöst och sa sedan "du borde gå"sedan hörde hon inget mer innan dörren slängdes igen. 

  Men när Justin åter kom in i köket, var Cassie spårlöst försvunnen, och han förstod inte var hon had ekunnat ta vägen, innan han hörde bakdörren slå igen. Fan, hon hade hört vad den där jävla Katya hade sagt. Han hade alltid hatat hans mormor och morfars bortskämda granne. 

  Han rusade bort mot dörren, och han precis se Cassies siluett försvinna runt hörnet. Han kände hur hans islka utvecklades snabbt till det värre, och han kände bara för att slå handen i en cementvägg. Han kom ut i hallen, och upptäckte hyffsat snabbt att Cassies jeansjacka hängde på klädstället. Han kom på att han faktiskt var tvungen att träffa henne igen för att ge henne sin jacka, och tänkte göra det dagen efter i hennes skola. Han kunde redan se allas förvånade ansikten när han går genom skolan och fram till Cassie, för att ge hennes jeansjacka tillbaka. Sedan kom han att tänka på vad Katya sagt förut, om att hon tar droger, men mest det där om att hon var värsta slampan. 

  Om han skulle ge henne hennes jeansjacka skulle alla tro att dem gjort det och då skulle det snabbt sprida sig till skvaller tidningarna, och då skulle hans mamma, mormor, morfar och pappa också tro det, och det skulle vara värsta katastrofen.

  Cassie däremot sprang iväg på sina högklackade skor i den ljumna kvällen. När vinden drog till började hon genast frysa och kom på att hon glömt sin jacka hos Justin, men hon tänkte definitivt inte gå tillbaka, och förnedras av den där dryga tjejen igen. Även om tjejen inte ens vetat att hon hade varit där.


sådärt!! Ska skriva mer kapitel nu,,

så jag harett kapitel till imorgon, då

jag antagligen inte kommer hinna skriva

en del då... Ha det tills dess!!

Av Felicia - 21 mars 2012 15:23

Ehm.. jo det kom ju ingen del igår.. Jag var borta hela dagen, och var bara hemma för att hämta sportkläder... Kom hem halv elva och.. ja.. jag hade skola dan efter och kände inte direkt för att sätta mig ner och skriva.. Men ska försöka skriva så mkt som möjligt idag iaf.. Ha det!!

Av Felicia - 19 mars 2012 19:45

Hon hade tre nya sms, två från Jolena som fylleskrivit massa osammanhängade ord som genast fick hennes huvudvärk att kännas till och det andra var från Justin.


  "Heey!! Skulle vi hitta på ngt ida elr?? Kanske typ bio elr ngt?? Ring mig /Jb"


  Hon log och tryckte sedan på ring upp-knappen..


  "Heey!!" Svarade Justin genast och hon log milt. "Hej, när kan du??" frågade hon rakt på sak och han lät uppriktigt chockad över att hon faktiskt ville träffa honom igen när han fick fram ett tafatt "nu antar jag, var e du??" 

  

  "Jag ser din rygg!!" sa hon och började veva med armarna när Justin tittade bakom sig på cafét en kvart senare. Han nickade lätt och hon tryckte på röd lur för att avsluta samtalet som pågått hela tiden. Det var helt otroligt hur mycket dem har gemensamt!! Hon hoppades att det inte skulle synas för mycket att hon var bakfull och så för mycket, då hon inte tagit på sig alltför mycket smink, då hon inte ville att han skulle tro att hon är en sådan person som måste sminka sig o så för att må bra eller något sådant.

  "Hey" sa hon snabbt och kramade om superstjärnan samtidigt som hon hela tiden slängde nervösa blickar runtomkring sig. Hon ville ju inte stöta på någon från gänget eller så, och definitivt inte någon kille som kände igen henne eller något. Pressen ville hon också undvika för den delen.

  Hon satte sig ner vid cafébordet, men var snabb med att ta upp handen för ansiktet för hon hörde genast massa paparazzis som tog kort genom fönstren utanför och Justin drog genast med henne ut ur cafét och viftade sedan in en taxi, som dem senare satte sig i och han rabblade upp en adress. "Var ska vi??" frågade hon nyfiket och Justin log mysteriskt. "Hem till min mormor och morfar, fast dem är inte hemma på hela dan ta det lungt.." sa han och hon pustade ut. Hon skulle verkligen inte vara redo för att träffa hans mormor och morfar, dem skulle verkligen inte gilla henne. Verkligen inte. 

  "Hur klarar du av det?? Folk som stirrar på dig hela tiden? Jag skulle aldrig klara av den uppmärksamheten." Sa hon och satte sig nervöst nerpå en köksstol. "Jag är van vid det antar jag" sa han och fyrade av ett bländande leende mot henne. Varför var alltid kändisars leenden så vita egentligen?? Hennes egna tänder var snarare åt det gula hållet, speciellt tängerna på den nedre raden.

 

  Det knackade på dörren och hon kollade misstänksamt på Justin. Hade han bjudit in någon annan??


Förlåt för kort, men mår verkligen

skit och kom inte på något bra att 

skriva om.. Några ideer kanske?? ^^

 

Av Felicia - 18 mars 2012 18:50

Ngn som kan tipsa om en bra nobellblogg t mig?? Behöver nt handla om ngn speciell artist elr ngt.. Men gillar typ twilight, Justin Bieber, 1direction, miley cyrus och sånt typ!! Hehe, behöver tidsfördriiiv!! Tipsa på!!!

Av Felicia - 18 mars 2012 18:45

  Alla tre visste dem att man inte fick ta mer än en kapsel, och dem mätte snabbt upp i lovket innan dem snabbt drack upp den lilla vätskan. Det tog några minuter innan den började värka, men snart var dem i full fart med att hitta närmaste krog..


  Cassie klev in på orriva, en krog nära Ricardos lägenhet. Den var ganska sunkig, men den fick duga, och då varken hon, Ricardo eller Jolena var vid sina sinnens fulla bruk, då dem precis tagit GHB, brydde dem sig inte alls om omgivningen, för i deras ögon såg allting magiskt ut. 

  Ricardo hittade snabbt en brud som knappt hade några kläder och hånglade upp henne mot väggen i ett hörn. Undrar vad hans flickvän kommer säga om det här. Om hon ens får reda på det, vilket hon antagligen inte kommer få då Ricardo själv inte kommer komma ihåg det imorgon.

  Någon nöp Cassie i rumpan och hon hoppade till. Det var en lång man i tjugoårsåldern och Cassie slog armarna om honom. Han - som inte alls varit beredd på den reaktionen - förde hennes läppar till sina egna och lät händerna ligga kvar på hennes rumpa. 

  Jolena däremot satt i baren och söp sig ännu fullare än hon redan var då en man kom frma och tryckte in en drink i hennes hand samtidigt som han sa "Vill du dansa?!" fast han skrek fram det för att kunna överrösta musiken och Jolena nickade ivrigt tillbaka innan hon drogs med ut på dansgolvet.

  Långt in i Cassies medvetna kom hon och tänka på att hon skulle träffa Justin nästa dag, och avslutade kyssen för att dra sig hemåt. Nerdrogad som hon var glömde hon bort att hennes mamma var bortrest och när hon berusat och aggresivt slängde upp dörren kom Rick farandes i ljusets hastighet och höll ett hårt tag om hennes arm. 

  "Var fan har du hållit hus din lilla hora?? Va?!? Svara mig då!!" Skrek han och gav henne en örfil. Hon gnuggade ferbrilt med ena handen över den värkande kinden och försökte ta sigloss från hans hårda tag om hennes arm. Men som sagt så höll han ganska hårt, och det tycktes omöjligt för henne att kunna rycka sig loss. 

  Rick började genast slita av henne kläderna och puttade in henne i hans sovrum, som låg nära hallen. "Varför gör du alltidså här mot mig?!?" skrek hon när han haffsigt började lirka av henne underkläderna. "För att din slampa till mamma är borta så jävla mycket så jag inte får ha sex med henne!!" Skrek han och öppnade en kondom förpackning. Hon kämpade för sitt liv med att försöka ta sig loss, men det gick inte att stoppa honom. Han hasade ner sina jeans ner till knäna och likaså med kalsongerna. Han tog på kondomen, och trängde sedan in i henne. Han började snabbt stöna högt och hon kollade äcklat på honom. Hon kunde inte fatta vad hennes mamma såg i honom. Antagligen bara pengar, det var allt hennes mamma någonsin såg. Pengar. 

  En kvart senare låg Rick utmattad vid sidan av henne och hon tog snabbt på sig sina kläder för att sedan rusa mot sitt rum. Hon kunde sova hemma i natt, då hon visste att han inte skulle ge sig på henne mer än en gång idag. Från sitt rum hörde hon hur han gick runt där nere och mumlade, eller snarare tänkte högt, då han babblade om affärer. Eller kanske pratade han i telefon?? Aja, hon kunde i alla fall inte bry sig mindre då hon satt - fortfarande lika drogad - framför datorn och surfade runt på olika kändissidor. Ingenstans hade dem skrivit om att hon setts med Justin, vilket var otroligt skönt för henne då hon inte ville ha någon uppmärksamhet från omgivningen.

  Jolena hade däremot hamnat hos någon mans hus, och han låg utmattad vid sidan av henne efter andra omgången. Han kollade på henne från sidan och hon rös till. Hon hatade när de gjorde sådär. Inspekterade henne, precis som om hon var något att se på. Fast det var hon inte. Alla ville abra ha henne för att hon var så lätt att få i säng. Ibland kunde hon önska att hon var mer som Cassie. Svårfångad, men även ganska flörtig mot killar hon inte kände. MEn hon gick aldig hela vägen med dem, som Jolena alltid tycktes göra. Hon förstod själv inte varför ibland, men så nerdrogad som hon alltid var på dem där barerna hade hon ingen respekt för sin egen kropp, utan brydde sig bara om njutningen. Njutningen av att ha någon annan inom sig. Hon hörde en hög snarkning från killen brvid sig och hon smög upp ur sängen för att klä på sig sina klädre igen. Det var ingen idé att stanna över natten, då ingen av dem skulle komma ihåg vad som hänt. Och definitivt inte hon i alla fall.

  

  Gängmedlemmarna vaknade upp dagen efter med extrem huvudvärk. Cassie mumlade lågt för sig själv att hon hatade att vara bakfull, medans Ricardo ringde runt till kontakter för att få tag på mer droger, vilket inte var så svårt när man väl hittat en pålitlig langare, som varken Cassie eller Jolena visste vem det var.

  Cassie gick bort mot sitt fönster och kollade ut i regnet. Att det inte kunde vara bra väder någon gång då!! Då kom hon och tänka på att hon och Justin skulle ses idag, och hon gick genast bort till sin telefon som hon tydligen hade slängt på golvet igår, vilket hon inte hade någo minne av, fast hon kom ju inte ihåg någonting så ja, det var väl något hon blivit arg över då.

  Hon hade tre nya sms, två från Jolena som fylleskrivit massa osammanhängade ord som genast fick hennes huvudvärk att kännas till och det andra var från Justin.


  "Heey!! Skulle vi hitta på ngt ida elr?? Kanske typ bio elr ngt?? Ring mig /Jb"


  Hon log och tryckte sedan på ring upp-knappen..


Såå, vet att jag egentligen skulle ha skrivit

massa idag, men hadevärsta träning/filmmaraton dagen

med en kompis ist!! ;o haha hoppas det var ok,

men har liksom skrivit lite smått när jag haft tid

så den här delen har fått vara i utkast ett tag nu hehe..

men skrev klart den nu iaf!! Enjoy!!

Av Felicia - 17 mars 2012 19:00

  Caitlin som hade hört hela samtalet, var inte alls sur på Johan, varken på det hårda språket eller att han varit så oförskämd. Och det var inte för att Oscar hade varit otrogen, utan hon var alltid sådan. Som en bästavän. Eller en räddare i nöden kanske man kan kalla det. 


  Oscar travade iväg in i mörkret och Caitlin, Cassie och Johan återgick till filmen igen. Men bara efter några minuter pep Cassies mobil till och hon havade upp den ur fickan.

  

  "Vad gör damen imorgon?? /Jb"


  Cassie skrattade till åt den gammalmodiga texten och skrev tillbaka att hon var upptagen, då hon planerat in ett möte med Ricardo då. Men att dem kanske kunde träffas på måndagen. Mobilen pep snabbt till igen.

  

  "Okej, jag ringer dig då!!"


  Hon la ner mobilen på bordet och såg snabbt att både Caitlin och Johan stirrade på henne. "Vad??" sa hon frågandes till dem två nyfikna ansiktena. "Men vem var det, och vad ville personen?!?" Svarade Johan smått hysteriskt och himlade med ögonen åt hennes ovetande. "Åh, det var Justin och han undrade vad jag gjorde imorgon, men jag sa att jag var upptagen, vilket jag är, och undrade om vi kunde ses på måndag, och han sa ja." Caitlin satt med halvt öppen mun och ubsvisslade sedan. 

  "Något på gång eller??" Frågade hon sedan och nöp Cassie sidan. "Haha, nee, tror inte det, vi är bara vänner typ." sa hon och ångrade snabbt att hon sagt typ. Då Caitlin genast hoppade på henne igen. "Tyyp?? Vadå typ?? Du kan ju inte säga typ!! Är ni bara vänner eller inte??" Hon kollade upphetsat på Cassie och hon skrattade nervöst till innan hon ryckte på axlarna. Det var svårt - även för henne - att inte säga sanningen, och hur hon känner till Caitlin. 

  

  Hon vaknade av att dörren slog igen och hon ryckte genast till i soffan där hon spenderat natten. Hon tycktes alltid somna i soffan när dem kollade på film. "Cassie, kolla vad jag köpt till dig!!" Hörde hon Johan ropa ifrån hallen och hon gnuggade sig i ögonen, som inte vant sig vid ljuset riktigt än. "Oj, väckte jag dig?" frågade han sedan när han såg den nyvakna Cassie i soffan. "Jaa, fast jag tror det var dags att vakna i alla fall." log hon och han slängde iväg en påse åt hennes håll, följt av en påse med kläder hon shoppat igår, så hon hade något att byta om till.

  Hon öppnade genast påsen och log stort när hon såg vad det var. "Dags att färga håret för min del antar jag??" sa hon och höll upp dem olika hårfärgerna. "Japp, helt klart, du har ju värsta utväxten ju" sa han och syftade på det bruna håret som återigen börjat synas. 

  En timme senare kom hon och Johan ut från toaletten, där dem precis färgat hennes hår och hon hade bytt om till vanliga kläder igen. Caitlin höll på att sätta i halsen när hon såg Cassie. "V-v-vad har du gjort med ditt hår toker??" sa hon och dem två ungdomarna började skratta. "Färgat det såklart, ville ha något nytt, och din så väl uppfostrade son var snäll och köpte färger när jag sov, så skyll på honom när det gäller färgerna" sa hon och Johan skrattade nervöst, även fastän han tyckte det var skitsnyggt,vilket det absolut var.

( h å r e t / / o u t f i t e n )  


  Dem satte sig ner vid det stora matbordet för att äta lunch, då klockan redan hade hunnit bli två. Det fick bli hamburgare, då det inte fanns något annat hemma. Cassie njör nät hon åt, då hon inte ätit någonting så mättande på riktigt länge.

  En kvart senare gick hon nerför uppfarten till deras hus, och började gå mot busshållplatsen. Hon tog upp sin mobil och tryckte på snabbval 3, Ricardos nummer.

  "Ricardo här" sa han och Cassie kunde nästan se hur han log på andra sidan telefonen. "Cassie här, jag åker med bussen till ur place nu." sa hon och gick på bussen, som had ekommit några minuter för tidigt."Okej, har en liten suprise till dig senare, men ses!" sa han snabbt och la sedan på, så Cassie passade på att sms:a med sin mamma så länge. Hon hade varit borta i flera veckor nu, och Cassie saknade henne av hela sitt hjärta, men hon hade blivit va, då hon nästan bara var hemma kanske elva ggr per år, och då bara i ungefär en vecka, fast oftast var det mindre än det.

  Ricardo gick till dörren för att öppna. När Cassie stod där, i färgglatt hår log han stort och gav henne en bautakram innan han ledde in henne i vardagsrummet, där Jolena satt. "Hey." sa Jolena när hon fick syn på henne och hon nickade lätt tillbaka. "Vad var det du skulle visa mig??" frågade hon och kollade på Ricardo igen. "Joo, jag har fixat fram GHB, och tänkte att du ville testa lite med oss??" han kollade på henne och hon tvekade inte en sekund, då hon hört hur underbart det var att ta det. Det stod en flaska på soffbordet, ocg först hade hon trott att det var vatten, men nu när hon visste var det var, nästan slängde hon sig över flaskan och frågade glatt vem som skulle ta först.

  Alla tre visste dem att man inte fick ta mer än en kapsel, och dem mätte snabbt upp i lovket innan dem snabbt drack upp den lilla vätskan. Det tog några minuter innan den började värka, men snart var dem i full fart med att hitta närmaste krog..


Sådärt!! Sorry för att den kom så sent,

men har vart med ett par kompisar,

så har nt haft tid förren nu,

och som vanligt så fastnar jag framför ngt annat hela tiden -.-'

haha, men nu e den ute iaf!!

 

Av Felicia - 16 mars 2012 17:45

"Jag känner Pattie, ni vet Justin Bieber mamma, och hon sa att det varit fest hemma hon Ryan och att Justin hade varit med en tjej vid namn Cassie och Chaz idag" Sa hon och Johan vickade retsamt på ögonbrynen.


  Cassie tittade generat ner på sin tallrik. "Ja, jag tog typ en fika med dem idag och shoppade lite och så" Sa hon sedan och log stort och kollade sedan upp. Caitlin nickade mot alla kassar samtidigt som hon sa "Shoppade lite" Sa hon och betonade ordet lite extra mycket. Cassie började fnittra hysteriskt och viftade sedan bort ämnet genom att fråga om dem kanske kunde hyra en film eller något liknande.

 

  En halvtimme satt hon bak på Johans motorcykel på väg mot videobutiken. Ett par minuter senare kom dem fram. "Vilken film ska vi hyra nu då??" Frågade Johan medans dem klev in i affären. "Hmm, romantisk ska den vara i alla fall!" Sa hon och styrde stegen mot hyllan med dem romantiska filmerna. "Kanske den??" Sa Johan och pekade på en film kallad Dear John och Cassie skakade på huvudet. "Nee, jag har redan sett den.." samtidigt som hon tog ner en annan film. "Den här då??" Frågade hon och höll upp Justin Bieber Never Say Never film och Johan kollade skeptiskt på sin bästa vän. "Naee, har redan sett den typ en miljon gånger.. Men den var bra, så du borde absolut se den någon gång!" Och Cassie la besviket upp den på en hylla där den inte alls hörde hemma.

  "Vilken film valde ni!?!" Ropade Caitlin från köket och kom genast springandes som en liten flicka på julafton. Johan och Cassie höll upp filmen framför henne och hon sprang in i köket igen för att ta fram godis med mera. Det var verkligen en udda - och väldigt barnslig - filur det där. 

  Dem raddade upp sig med filtar, kuddar, godis och läsk och med högsta volym på TVn i soffan. Soffan var egentligen bara en tvåsitssoffa så alla var tvungna att sitta väldigt nära varandra, inte för att det gjorde dem något, men, men.

  Filmen satte igång och introt till Pretty Woman började genast spelas, trots att dem allihopa hade sett den innan satt dem snart helt inne i filmen och hörde därför inte dem alltmer desperata knackningarna på dörren. 

  Oscar gick runt huset, till baksidan och den gigantiska glasvägg som fanns där och började genast knacka på glasdörren i mitten. Johan och dem andra hoppade till och Johan blev genast sur på Oscar som stör honom såhär efetr allt som han gjort mot honom. 

  "Vad fan gör du här?!?" Snäste han fram efter att ha öppnat dörren. Han täckte ingången med sin kropp så att han inte skulle få för sig att komma in. "Kan jag komma in??" Frågade Oscar då som om han visste precis hur han skulle reta upp Johan. "Nej, det fattar du väl?? Stick bort från mitt hus nu din lilla jävel!!" Småskrek han upprört innan han smällde igen dörren.

  Caitlin som hade hört hela samtalet, var inte alls sur på Johan, varken på det hårda språket eller att han varit så oförskämd. Och det var inte för att Oscar hade varit otrogen, utan hon var alltid sådan. Som en bästavän. Ellen en räddare i nöden kanske man kan kalla det. 


Förlåt för kort och tråkig, men kunde 

inte hitta ngn inspiration alls varken i fantasin elr

någon annanstans. Troor jag har mer fantasi

imorgon iaf, men får se då.. Kollar bl.a runt

på Youtube oxå.. ^^ Syns imorgon!!

 

Av Felicia - 16 mars 2012 16:58

Rubriken säger det mesta ;)

I'd die for you, if I weren't already dead

 

 

Update


BLOGGEN UPPHÖRT kl 18:28 27/7 - 2012

Categories





Bloglovin'

     

Archive

  

  

 

  

Search

Blogs By Me




BlogKeen

 

Links




 



Spinning Floating Heart Pointer

Ovido - Quiz & Flashcards